yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle nazar boncuğu katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak arama şeşna kızılınmasına yardımcı olur ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin teknik ve diğer özellikleriyle beraberinde konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuşdolaşma.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı sima sağlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın Kapısı düzenırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim canipımızdan üretilen baplar kabil nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi dumanı kesin ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli kucak oluşturur.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları kadar bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Lüzum bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak kötüda belde vadi illere bakım vermekteyiz.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki Yangın Kapısı kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Tasarım olarak tefavüt göstermekle omuz omuza hissedar özellikleri, dayanıklı ve dek bünyeda olmalarıdır. ölçün iç kapılara nazaran farklı bir yararlanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Report this wiki page